Pachete

Foto

Video

 1. Before the wedding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2. Wedding Day

 

 

 

 

 

 

 3. Trash the Dress

Daca la inceput, cand abia aparuse la noi notiunea de Trash the Dress, unii miri erau reticienti, acum rar gasim o pereche care sa sara peste cea mai ofertanta sesiune foto din cadrul nuntii, uneori fiind mult mai bine planificata decat sedinta foto din timpul fericitului eveniment. Teoretic, Trash the Dress inseamna sa iti faci praf rochia de mireasa în cadrul unei sesiuni foto. Practic, insa, lucrurile nu se intampla chiar asa, deci nu e nimic de speriat.

 

„In cadrul nuntii e destul de greu ca mirii sa fie relaxati, dar la Trash the Dress e momentul. Mici corectii de genul: indreapta spatele, misca puțin barbia in stanga sau in dreapta, aduce fotograful, daca este cazul. Mie imi place ca mirii sa fie cat mai naturali. E important sa glumesti, sa te intalnesti cu ei inainte de sedinta foto si daca se poate, sa devii oarecum un prieten pentru ei, pentru a nu se simti stingheriti de prezenaa ta”.

 

Naturalete

Fotograful este de parere ca naturaletea îi poate conferi un farmec aparte sedintei foto.

„In ziua nuntii e destul de greu ca mireasa sa aiba o coafura lejera, dar la Trash the Dress, se poate orice. Unele mirese opteaza pentru coronițe din flori naturale sau pentru alte accesorii. Eu le recomand sa aiba o coafura cat mai lejera, parul desfacut si un machiaj natural”.

Lumina

De obicei în cadrul sedintelor foto de nunta, mireasa este oarecum privilegiata. 

Ce facem insa ca mirele sa nu se simta neglijat? Nimic mai simplu! Ne jucam cu lumina, astfel incat sa ii conferim o postura impunatoare, masculina. „Sunt anumite posturi ce pot fi exploatate, dar acestea sunt detalii care se pot discuta la faaa locului cu mirii, intrucat fiecare pereche este diferita”.

 In general, sedintele de tipul Trash the Dress ii permit fotografului sa se joace cu lumina astfel incat mirii sa fie pusi cat mai mult in valoare: „La noi, in general nuntile sunt de zi. Sedinta foto clasica e limitata de timp, dar la Trash the Dress, timpul iti permite sa te poti bucura de o alta lumina. Daca începi dimineata, ai lumina de la rasarit, mult mai moale si poti lua cadre deosebite, iar la apus, la fel, poti jongla cu lumina si cu alte elemente.