Testimonials

“Farcau Natalia 27 08 2021”
În viata noastră nu ne am simțit atât de naturali ,importanți, încrezători în fata unor forografi/cameramani ... dați dovada de mult devotament, punctualitate, corectitudine, profesionalism,sinceritate,putere,hărnicie,etc etc ,iar iubirea și sufletele voastre sunt implicate pana peste cap în modul în care gestionați serviciile voastre! Doar laude putem spune la adresa voastră! Sunteți deosebiți prin ceea ce faceți și cum faceți !
Multumim ca ne ați permis sa va alegem !”

“Andreea Ficuț recomandă Nunti Oradea.

Cei din Nunți Oradea sunt niște oameni pentru care munca este de fapt pasiunea lor, sunt plini de răbdare și dețin un profesionalism greu de egalat. Fotografiile pe care le realizează sunt desprinse din povești, în care noi și voi, viitorilor miri suntem precum personajele principale. Ei clădesc basme din nunta mea și a voastră.
Nunta noastră a fost conturată de ei și a fost cea mai bună alegere.
Vă mulțumim din suflet! Recomand din tot sufletul serviciile voa”

“Farcau Natalia
20 07 2021
Multumim din suflet Calin Pele ,cel mai talentat ,organizat,perseverent,dedicat,sincer,implicat și pasionat fotograf !
Ne bucuram ca te-am ales !!❤🥳🥳🥳💝
Munca ta e descrisa la superlativ! 🔝🔝🔝”

“Raluca Negrut recomandă Nunti Oradea.
14 iulie la 12:08 ·
Recomand din suflet!!!
Profesionalism, calitate, creativitate🤍🔝 ne-am simtit super, totul a fost natural, pozele au iesit minunat🤍🤍 cu siguranta o sa pastram legatura si pentru evenimentele viitoare💁🏻‍♀️🤍”

“Andreea Lungu recomandă Nunti Oradea.
14 martie ·
O echipa de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, oameni sensibili si calzi, care reusesc sa imortalizeze cele mai frumoase si importante momente, in cel mai natural mod posibil❤ The best, guys! Ii recomand cu multa caldura!🤗”

“Denisa Bihoreanu recomandă Nunti Oradea.
6 februarie ·
Nunți Oradea este o echipă de profesioniști, pentru noi au creat cel mai frumos și sensibil moment din viața noastră și sunt convinsă că și pentru voi va face același lucru pentru că pun suflet în ceea ce fac!! Ii recomand cu mult drag!!”

“Budău Oana recomandă Nunti Oradea.
17 mai 2020 ·
Sunteți o echipă trăsnet! Ce am apreciat eu cel mai mult a fost faptul ca ați fost foarte deschiși cu noi și s-a creat foarte repede o legătură făină, caldă, de prietenie iar aceasta legătură pe care voi știți sa o faceți cred ca e secretul pozelor și a filmărilor bestiale care au ieșit ❣️
Va mulțumim!!!!”

“Andrada Maria Paşcu recomandă Nunti Oradea.
24 aprilie 2020 ·
Cand faci nunta, vrei sa tii vie acea zi pentru toata viata, iar ceea ce tin acea amintire sunt filmarea si pozele. Stand departe, nu am mers personal sa cautam echipa potrivita, asa ca am cautat pe internet si am ales cu sufletul, instinctiv; iar daca ar fi sa alegem inca de 10 ori, am face aceeasi alegere. Nu sunt cuvinte pentru a ne exprima multumirea pentru munca depusa.”

“Andrada Maria Paşcu recomandă Nunti Oradea.
24 aprilie 2020 ·

Profesionalismul lui Calin si a colaboratorilor lor a fost apreciat inclusiv de prieteni care lucreaza la BBC, in Londra, care au ramas surprinsi de calitatea si naturaletea pozelor si de video. Multumim din suflet, echipa Nunti Oradea. Nu sunt cuvinte pentru a va recomanda suficient!”

“Cătălin Dan recomandă Nunti Oradea.
25 februarie ·
Nunți Oradea este o echipa de profesioniști, poze și video foarte frumose, ne-am simțit alături de ei foarte bine, nu am simțit ca și cum am fi doar "simpli clienți", am simțit ca suntem colaboratori!
I-am recomandat și ii voi recomanda mai departe!
Vă mulțumim pentru tot!”

“Stefan Ioan recomandă Nunti Oradea.
4 noiembrie 2020 ·
O echipa caracterizata prin profesionalism, seriozitate, imaginație si nu in ultimul rand, oameni cu un caracter deosebit care reusesc sa demascheze partea fotogenica in fiecare om, multumim baieți!”

“Flavius Gheorghe Urzica recomandă Nunti Oradea.
13 august 2020 ·
Profesionalism desăvârșit, aparatura de calitate și completa, perfecționism, multa răbdare și bun simt, coordonare excelenta și multa pasiune.”

“Preda Roland Eduard recomandă Nunti Oradea.
30 aprilie 2020 ·
Oameni excelenti , profesionalism , atitudine pozitiva toate la locul lor.Surprind evenimentele unice din viata voastra intr-un stil elegant si modern.Recomand cu incredere!”

“Andreea Curpas recomandă Nunti Oradea.
19 aprilie 2020 ·
De la nunta noastră pana la al doilea botez , ședințe foto cu burtica de graviduță , ședința foto bebe și cand am fost nași au fost alături de noi ! Ii iubim enorm . Sunt o echipa minunata și cea mai buna , creativi , talentați , simt al umorului , Devotați și profesioniști ! Recomand cu încredere !!! Nu va vor dezamagi nici o clipa ❤️”

“Ramona Florina David recomandă Nunti Oradea.
4 aprilie 2020 ·
Nunti Oradea a reusit sa surprinda emoțiile si momentele evenimentelor noastre intr-o maniera deosebita ce a depasit orice asteptare pe care o aveam noi. Cu multa imaginatie, profesionalism si implicare, ne-au făurit niste amintiri deosebite! Multumim mult!”

“Andrei Huseras recomandă Nunti Oradea.
24 februarie 2017 ·
Echipa Nunti Oradea sunteti cei mai tari ! Seriozitate, punctualitate, imaginatie, buna-dispozitie, amabilitate, profesionalism, ce sa mai zic, jos pălăria în fata voastră”

“Miruna Maria recomandă Nunti Oradea.
2 martie 2020 ·
Oameni talentați, minunați, cu o răbdare fără margini!! Suntem extrem de încântați de munca lor! Recomandăm cu mare drag!! 🤗🤩🥰🙏❤️”