Nati și AdișorPerfect #moments #Save the date #photosession

Voi doi si-o #viata-ntreaga ce va asteapta sa o #onorati precum ati facut #pofta marii in aceste cadre de-o aparte #frumusete.

Fiti #far unul altuia si ancora, fiti #incredere si #iubire, #respect si #pretuire ... fiti #gata ... the best is yet to come

Farcau Natalia - este despre voi

Nati si Adisor - Save The Date

Sebi și Ioana

Save The Date

#cuvintele sunt de prisos ... un cuplu minunat, plin de #senzualitate, #calm si #dezinvoltura! Ne-a placut ca ati impartit cu noi momentele voastre de #tandrete, astfel am reusit sa surprindem #fericirea intr-un loc de basm!

Va multumim

Sebi și Ioana Save The Date


Andrei și Mihaela

sunt doi tineri frumoși, care urmează să se căsătorească anul viitor. Dar până atunci mai este puțin timp așa că cei doi au dorit o ședință foto Save The Date prin care să le arate tuturor cât de mult se iubesc. Am profitat de culorile toamnei în această locație de vis Kings Land Ineu.

Andrei și Mihaela

Cătălin și Ioana


Save The Date în culori de toamnă.

Am avut parte de un apus frumos, motiv pentru care am profitat la maximum!

Cătălin și Ioana

Sebi și Ioana


Zâmbetele voastre senine încântă #universul, iar privirile trec dincolo de #realitate și se întâlnesc pentru #eternitate!

Sunteți deosebiți, atât de speciali în #sufletul nostru.

Onorați, #fericiți și încântați că v-am fost alături într-o zi de o semnificație aparte s #mulțumim că ne-ați ales!

Sebi și Ioana

Denisa și Șerban


Ei au ales să facă nunta în două părți pentru a respecta condițiile impuse de pandemie.

Chiar dacă avem emoții legat de vreme, fiind totuși luna octombrie, am avut parte de o vreme mai capricioasă , de care am profitat la maximum!

Ședința foto a fost la munte unde am avut parte de o vreme superbă iar ei sunt oameni plini de viață și relaxați cu care nu ai cum să te plictisești!

Denisa și Șerban

Andreea și Ștefi

Doua #inimi pline de #iubire ... un aer #relaxat, increzatori si plini de #speranta pentru minunata #viata ce ii asteapta in 2 ...

#Adoram sa fim #partasii unor astfel de #momente speciale.

Andreea și Ștefi